2018 Chocolade Aardbeien Vla
News
Bizarre

Voor alle vla-liefhebbers: Campina zoekt toetjesproevers!

12-05-2018 11:40
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als je op zoek bent naar een baan, zijn er genoeg opties voor je. Je kunt hondenknuffelaar worden, fulltime shopper, mascotte van Flügel en zelfs Disneyprinses. Is dat allemaal niet waar je naar zoekt? Dan kun je er nog altijd voor kiezen om toetjesproever van Campina te worden.

Aardbeienvla, karamelvla, chocoladevla of vanillevla. Je krijgt verschillende smaken van Campina voorgeschoteld. Het enige wat jij hoeft te doen is de toetjes proeven om ze vervolgens te beoordelen in een panel.

Er zitten een aantal eisen aan de job: je moet enthousiast zijn en een passie voor eten hebben, je hebt geen voedselallergieën, je hebt geen afkeer tegen zuivelproducten en je hebt een vlotte babbel. Oh en je mag niet roken. Dit heeft namelijk gevolgen voor je smaak- en reukvermogen. Mocht jij de nieuwe toetjesproever worden, dan mag je de woorden ‘lekker’ en ‘vies’ absoluut niet gebruiken. Wees creatiever.

Wat krijg je ervoor terug? Heel veel gratis desserts, een uurloon van bijna 13 euro per uur en een leuke ervaring. Solliciteren doe je hier.