Vitaya zendt maand lang (bijna) iedere dag kerstfilms uit

Kerstfilm
Entertainment
TV / streaming
02-12-2019 15:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het ideale moment om jezelf voor de televisie te nestelen? Met al die kerstfilms moet dat wel de maand december zijn. Om je alvast een beetje in de feestdagenstemming te brengen, zal Vitaya vanaf vandaag iedere avond in het teken staan van the most wonderful time of the year.

Kijkers kunnen de hele maand aftellen naar kerst met iedere dag (behalve dinsdag en zondag) een kerstfilm. Wat we daarvan kunnen verwachten: twintig tv-premières en veel royalty. Films als 'Switched For Christmas', 'Runaway Christmas Bride' en 'Coming Home for Christmas' komen voorbij. Maar pareltjes die in de planning ook niet mogen ontbreken, zijn: 'A Prince for Christmas', 'Christmas with a Prince', 'A Royal Christmas Ball' en 'A Cinderella Christmas'.

Vanavond begint de kerstmaand bij Vitaya om 20.40 uur met 'A Royal Winter'. Woensdag kun je genieten van 'The Christmas Contract' en een dagje later volg je het verhaal van 'Christmas Connection'. Vrijdag zie je 'A Christmas Cruise', zaterdag is het tijd voor 'Christmas Getaway'.