Virtual reality-game over 'The Walking Dead' aangekondigd

Twd Vr Game
Technology
Games
03-10-2019 17:30
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Vanaf volgend jaar kunnen fans van de wereldwijd populaire zombiereeks 'The Walking Dead' zich lekker zelf tussen de ondoden begeven. Skybound Entertainment en gameontwikkelaar Skydance Interactive hebben The Walking Dead: Saints & Sinners aangekondigd, de eerste virtual reality-game die gebaseerd is op het 'The Walking Dead'-universum.

Het is jaren geleden sinds de uitbraak. De Amerikaanse stad New Orleans staat onder water en wordt omringd door hordes ondoden, terwijl de overlevenden de stad verder uit elkaar scheuren door constante oorlogvoering. Aan jou de taak om je een weg door de vervallen stad te vechten en een groot mysterie te ontrafelen dat de toekomst zal bepalen van de mensheid.

The Walking Dead: Saints & Sinners is een horror survival VR-game waarin de keuzemaking van de speler het verdere verloop van het spel bepaalt. Help je andere overlevenden in nood of vermoord je iedereen die je pad kruist? De keuze is aan jou (en de gevolgen ook).

Saint & Sinners verschijnt op 23 januari 2020 voor de VR-platformen Oculus Rift, HTC Vive en Valve Index. Of de game later ook naar andere platformen zoals de PSVR komt, is nog niet duidelijk.