Vijf verdachten opgepakt na ontvoering hondjes Lady Gaga

2020 Lady Gaga
Entertainment
Celebs
30-04-2021 10:01
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Maar liefst vijf mensen zijn aangehouden en aangeklaagd wegens hun vermeende betrokkenheid bij de schietpartij en ontvoering van Lady Gaga’s hondjes in februari van dit jaar. Dat meldt CNN.

Drie van de verdachten, 18 tot 27 jaar oud, zijn gearresteerd op beschuldiging van poging tot moord. De andere twee zijn 40 en 50 jaar en worden beschuldigd van medeplichtigheid aan poging tot moord. Vier van de vijf zouden lid zijn van een bende.

Het incident vond op 24 februari plaats. Hondenuitlater Ryan Fischer liep met drie van Lady Gaga’s viervoeters over straat toen hij werd neergeschoten door onbekende mannen. Twee honden werden ontvoerd, de derde wist te ontkomen. Ryan raakte gewond en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Met hem gaat het inmiddels (naar omstandigheden) goed.

Een paar dagen na de overval zijn de honden door een onbekende vrouw gevonden en naar de politie gebracht. Lady Gaga had een beloning van 500.000 dollar uitgeloofd voor de veilige terugkeer van haar huisdieren. De vrouw, die in eerste instantie niet verdacht werd door de politie, is nu toch opgepakt.