Vijf hints die erop wijzen dat je gedumpt gaat worden

Minion Alarm
Lifestyle
Sex
14-08-2020 08:52
Geschreven door Christophe Moons
Comment

Heb je het gevoel dat je lief je niet meer helemaal graag ziet en vrees je voor je relatie? Hieronder vijf (al dan niet subtiele) hints die wijzen op het ergste! Be prepared!

  1. Je verschijnt plots veel minder op zijn/haar sociale media: zie je jezelf niet meer opduiken in zijn/haar stories of in de feed van je partner? Alarm!
  2. Je vriend(in) reageert geïrriteerd als je met hem/haar een gesprek aangaat: oeps, het is geen goed teken als je niets goed meer kan zeggen of doen in zijn/haar ogen
  3. Hij/zij is niet beschikbaar: wil je afspreken of wil je iets leuks en romantisch doen, maar heeft hij/zij toevallig geen tijd? Daar is meer aan de hand...
  4. Er wordt niet meer gepraat over de toekomst: als koppel maak je altijd (of toch vaak) toekomstplannen, omdat je ervan overtuigd bent dat je samen oud gaat worden. Gebeurt dat plots niet meer? Teken aan de wand!
  5. Hij/zij is minder intiem: voel je minder intimiteit bij je partner en behandelt hij/zij je meer als vriend dan als lief? Hoog tijd om je zorgen te beginnen maken!

Natuurlijk valt in veel gevallen een relatie nog te redden. Aan jou om het vuur weer aan te wakkeren en dat doe je door naar hem/haar te luisteren en je in zijn/haar plaats proberen te stellen. Blijf sowieso praten met elkaar en wie weet kom je er wel uit!