Vier het einde van de examens met Het Grootste Studentfest Ooit

7 B8 A2097
Lifestyle
Student Life
21-01-2021 14:53
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Feesten in coronatijd? Klinkt als een onmogelijk iets. Want hoe krijgen je tientallen studentenverenigingen, duizenden leerlingen en verschillende bekende artiesten bij elkaar voor een dikke party? Het antwoord op die vraag is dichterbij dan je denkt. Vier woorden, zesentwintig letters: Het Grootste Studentfest Ooit. Pandemie of niet, op donderdag 4 februari gaat het gebeuren.

Corona heeft in de afgelopen maanden veel dingen onmogelijk gemaakt. De studentenwereld en de daarbij horende feestjes bijvoorbeeld. Waar is de tijd gebleven dat we met honderden mensen op een paar vierkante meter in een club stonden te dansen terwijl een dj de nodige beats draaide? Het lijkt inmiddels alweer jaren geleden.

Met Het Grootste Studentfest Ooit probeert de organisatie achter het feest in deze donkere tijden waarin er weinig initiatieven voor studenten zijn, toch voor een lichtpuntje te zorgen. Het concept is simpel: studenten met elkaar verenigen en er met z’n allen het beste van maken. Ondanks de huidige omstandigheden. Hoe dat gaat gebeuren? Met een interactieve livestream waar niet alleen studenten hun opwachting maken, maar ook allerlei bekende artiesten en internetfiguren.

Chatroulette

Het is geen ‘gewone’ livestream zoals we die in de afgelopen maanden vaker voorbij hebben zien komen. Nee, bij dit feest draait het om het leggen van nieuwe contacten. Met behulp van een digitaal platform, een werkende webcam én microfoon kun jij andere studenten leren kennen. Neem je deel, dan word je willekeurig verbonden met een lotgenoot of andere student. Met als doel: samen het einde van de examens vieren. Vergelijk het concept een beetje met Chatroulette, maar dan zonder de dickpicks ;). Terwijl jullie genieten van heerlijke muziek krijgen jullie opdrachten die jullie samen of individueel uit moeten voeren.

Enthousiast geworden? Het Grootste Studentfest Ooit vindt plaats op 4 februari en zal gestreamed worden via het YouTube-kanaal van TAGMAG. Be there or be square. De line-up hou je nog even tegoed.