Verkeerd gelekte datum van het duel tussen KSI en Logan Paul

2019 Ksi En Logan Paul
Entertainment
Sport
03-01-2019 14:09
Geschreven door Carole Vink
Comment

Een Brits gokbedrijf, Bet365, lekte een verkeerde datum op zijn website van de bokswedstrijd tussen KSI en Logan Paul. Volgens Bet365 zou het duel doorgaan op Woensdag 27 februari 2019. KSI later verklaarde in een video dat dit helemaal niet klopt, hij zou pas tegen Logan strijden in de ring vanaf november 2019. Omdat veel fans hun vorige duel als "the biggest live YouTube event in history" noemden, probeert KSI deze roddel zo snel mogelijk uit de wereld te helpen.

Na de eerste wedstrijd tussen KSI en Logan Paul die plaatsvond in augustus 2018 besloten de twee boksers om een herkansing te houden. Er waren een aantal incidenten tijdens de match waardoor het eindigde op een gelijkspel. De relatie tussen KSI en Logan zat al niet heel goed, en hierdoor werd het ook niet beter. Het begon allemaal in juli toen ze elkaar tegen kwamen in een bar in Los Angles. Hier werden al wat verbale woorden uitgewisseld die een paar dagen later escaleerde tot een bijna gevecht op een persconferentie.

De reden waardoor de herkansing zo laat werd gelegd komt door nog een aantal andere conflicten. Zo verklaart KSI dat het team van Logan Paul de licentiëringsprocessen voor de Amerikaanse staat waar ze zullen vechten nog niet onder handen heeft genomen en dat ze ook nog niet op zoek zijn naar een exacte locatie. Daarnaast moeten ze ook een manier vinden om te zorgen dat de live streaming beschermd wordt van illegale piraterij, bij hun eerste wedstrijd keken maar liefst 1 miljoen mensen via illegale streams.

Via sociale media liet KSI alvast weten dat hij de roddel van de datum hier voorgoed stopt en hij Logan deze keer wel zal verslaan.