Zeer verdrietig nieuws voor Taylor Swift

2019 Taylor Swift
Entertainment
Celebs
22-01-2020 08:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Taylor Swift maakt een ontzettend zware periode mee. Bij haar moeder Andrea, die al een tijdje vecht tegen borstkanker, is een hersentumor ontdekt. Volgens de zangeres gebeurde dat tijdens een chemobehandeling.

In een gesprek met Variety doet Taylor haar verhaal. Andrea werd in 2015 voor het eerst gediagnostiseerd met kanker. Na behandelingen leek het beter met haar te gaan, maar de ziekte keerde vorig jaar terug tijdens de opnames van Taylors documentaire.

“Ze onderging chemo en dat is al moeilijk genoeg voor een persoon om mee te moeten maken. Tijdens haar behandeling vonden ze een hersentumor”, aldus Taylor. “De symptomen die een persoon krijgt bij een hersentumor zijn niet zoals we ooit eerder bij haar kanker hebben gezien. Het is zwaar geweest voor ons als gezin.”

Taylor heeft vanwege de gezondheid van haar moeder besloten haar tour in te korten. In plaats van maandenlang op reis te gaan, geeft ze nu een aantal grote concerten in Amerika. “We weten niet wat er gaat gebeuren”, vervolgt ze. “We weten nog niet welke behandelingen we gaan kiezen.”