Vapen was nog nooit zo geestig dankzij deze Aladdin e-sigaret

Aladdin Lamp E Sigaret
News
News
04-06-2019 17:24
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Disney's Aladdin is weer hot. De live action-film die momenteel in de bioscopen draait doet het beter dan verwacht. De film beleefde niet alleen het derde beste openingsweekend van 2019, maar wie ook geen genoeg kan krijgen van de film, kan het Arabische sprookje daarnaast ook (tot en met 9 juni) helemaal opnieuw beleven in musicalvorm.

Met alle ogen gericht op het nieuwe succes van Aladdin is het natuurlijk niet zo gek dat andere bedrijven ook een graantje willen meepikken. Een Amerikaanse webwinkel heeft zodoende het geniale (of geestige?) idee gehad om de magische lamp uit Aladdin om te toveren in een wonderbaarlijke e-sigaret.

Nee, het elektronische gadget vervult helaas geen drie wensen, maar komt wel met drie verschillende exotische smaken (Jasmine, Sultan en Jafar Cake) en een vloeistof die een magische blauwe tint geeft aan de rook die gebruikers uitblazen.

Fans van de elektrische sigaret juichen echter best nog niet te vroeg: volgens de website van de winkel gaat het immers om een niet-bestaand gadget, maar kunnen fans op de social media-kanalen van de shop hun stem laten horen indien ze interesse zouden hebben in het concept. Met voldoende stemmen zou de shop het product in de toekomst dan ook echt willen aanbieden.

(Foto: firebox.com)