Vanaf nu kan je luxueus overnachten in Versailles!

2011 Versailles
Lifestyle
Things to do
06-06-2021 09:44
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Wie er altijd al eens van droomde om zoals een prins of prinses in een echt kasteel te verblijven, kan van die droom nu realiteit maken. Het paleis van Versailles biedt vanaf nu immers magische en royale formules aan voor mensen die er graag willen overnachten.

Het befaamde paleis is een van de meest bezochte trekpleisters van Frankrijk. Maar een echt hotel op het domein was er nog niet. Tot nu…

Eerder deze week opende namelijk het hotel Airelles Château de Versailles, Le Grand Contrôle, op het domein van het paleis. Het hotel telt in totaal veertien kamers die ontworpen werden door architect Christopher Tollemer. Het historische gebouw werd in 1681 gebouwd, dus je wordt meteen getransporteerd naar de tijd van Louis XIV.

Boek je een overnachting, dan krijg je ook na de bezoekuren van het paleis exclusieve toegang mét privérondleidingen, kan je genieten van een royaal diner, privéconcert én zelfs de spa. Daarnaast krijgt iedere kamer ook zijn eigen butler, wow!

Maar je hoort ons al komen, wie graag in deze luxe wil overnachten zal wel een serieuze duit in het zakje moet doen. Eén overnachting kost je immers € 1.700!

Meer nieuws kan je vinden op de website van Versailles.