Van gepest jongetje tot enorme spierbonk

2018 Riley Spieren
Heavy Sh!t
Heavy Sh!t
31-01-2018 07:17
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Maak kennis met de 21-jarige Riley Byrne. Hij werd geboren met de aandoening Pectus Excavatum, waardoor hij een gekke deuk in zijn borst had. Hij werd ermee gepest en voelde zich onzeker. Toch besloot Riley alles op alles te zetten om ‘normaal’ te worden. En dat is gelukt. De Australische jongen bracht úúúren door in de sportschool en is inmiddels een ontzettende hunk!

“Mijn aandoening heb ik al sinds ik het me kan herinneren”, vertelt Riley aan The Mirror. “Ik was er extreem onzeker over. Ik had geen zelfvertrouwen en durfde mijn shirt nooit uit te doen.” Op een gegeven moment was het zelfs zo erg, dat Riley depressief werd. “Ik werd belachelijk gemaakt door mensen die naar mijn deuk wezen. Ik voelde me ellendig en beschaamd.”

Maar toen Riley 16 werd, gooide hij zijn leven volledig om. Hij nam een abonnement op de sportschool en begon met sporten. Héél veel sporten. “Ik heb vijf jaar keihard gesport om het lichaam en de lifestyle te krijgen die ik nu heb.” En da’s te zien. Riley is een enorme spierbonk geworden en heeft een lijf waar menig man jaloers op is.

Het verschil tussen Riley nu en Riley zes jaar geleden is enorm. Maar het is mogelijk, zo blijkt. “Mijn advies naar anderen is om vandaag te starten. Begin met sporten. Stel het niet langer uit en begin gewoon.”

(null)

(null)

(null)

(null)