2018 Nick Ulser
News
Bizarre

Vader vindt eigen zoon dood op straat

10-04-2018 09:22
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Bij de vader van de 15-jarige Nick Ulser uit Borght is de nachtmerrie die iedere ouder heeft, werkelijkheid geworden. Toen zijn zoon iets te lang van huis wegbleef, besloot hij hem te zoeken. Met als resultaat dat hij hem dood aantrof op enkele honderden meters van zijn huis.

Nick was een avond bij zijn beste vrienden, maar kwam niet op het afgesproken tijdstip thuis. Op sms’jes en belletjes reageerde hij niet. Zijn vader Kenny Ulser begon zich daarom zorgen te maken en ging de deur uit om hem te zoeken.

Toen hij een paar straten van zijn eigen huis verwijderd was, zag hij zwaailichten van hulpdiensten. “Ik ben gestopt om even te gaan kijken”, vertelt vader Kenny volgens HLN. “Aan onze Nick dacht ik niet direct. Eerder aan een oudere man of vrouw die een hartstilstand gekregen had.” Toen hij de schoenen van het slachtoffer zag, schrok hij zich kapot. “Het waren die van onze zoon. Toen wist ik dat er iets ergs gebeurd was.”

“De spoedarts heeft me verteld dat onze zoon naar alle waarschijnlijkheid een zware slag in de nek gekregen heeft, dat zijn elleboog gebroken was en dat er bloed uit zijn mond liep”, vervolgt de arme vader. Er werd nog geprobeerd om Nick te reanimeren, maar hulp mocht helaas niet meer baten. De politie onderzoekt de zaak.

Nick postte regelmatig filmpjes op YouTube. Hieronder is er eentje te zien.