Vader van Renan gaf zijn zoon 50 euro om ontmaagd te worden

2019 Renan Ex On The Beach
Entertainment
Celebs
12-06-2019 14:16
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Altijd al benieuwd geweest naar de ontmaagding van Renan uit ‘Ex On The Beach’? Vandaag is de dag waarop je er meer over te weten komt. Zijn vader vertelt er alles over in een YouTube-video van MTV.

Renan was vijftien jaar oud toen hij ontmaagd werd. Niet door zijn eerste vriendinnetje, niet door zijn geheime crush, maar door een prostituee. En weet je wat misschien nog wel het gekste is aan dit verhaal? De vader van Renan gaf hem vijftig euro om de daad te kunnen doen.

“We hadden een kroegentocht in Antwerpen georganiseerd”, vertelt de vader van Renan over de ontmaagding van zijn zoon. “En hij mocht voor de eerste keer mee. Iedereen had wat gedronken en uiteindelijk liepen we terug langs het Schipperskwartier, de hoerenbuurt van Antwerpen. Ik was met Renan en mijn schoonbroer. De dames waren nog een beetje achterwege gebleven. Ik hoorde Renan op een gegeven moment zeggen: ‘Amai, dat is een knappe daar, daar zou ik wel eens naar binnen willen’.

Zo gezegd, zo gedaan. Renan kreeg vijftig euro van zijn vader. “Dus Renan naar binnen”, aldus zijn pa. “En wij staan op de hoek te wachten. En dan komt z’n moeder terug, met haar vriendinnen: ‘Waar is Renan?’. Ik zeg: ‘Die is daar aan de overkant aan het poepen. Loop maar door, wij wachten wel even.'”

Nou, en dat is dus hoe Renan ontmaagd is.