Vader die 6 jaar geleden stierf, liet zoon geld na voor eerste pint op zijn 21e

2020 Matt Goodman Twitter
News
Bizarre
03-01-2021 08:31
Geschreven door Christophe Moons
Comment

Matt Goodman uit Massachusetts in de Verenigde Staten mocht onlangs 21 kaarsjes uitblazen. De jongeman had zijn verjaardag maar al te graag gevierd met zijn vader John, maar die stierf zes jaar geleden aan kanker. Toch bezorgde John zijn zoon alsnog hét cadeau van zijn leven.

Vlak voor zijn dood had John een biljet van 10 dollar (ongeveer 8 euro) voor Matt nagelaten. Hij wilde dat zijn zoon daarmee zijn eerste pint kon drinken wanneer hij 21 werd (de leeftijd waarop je legaal alcohol mag drinken in de States). Matts moeder en zus waren - uiteraard - op de hoogte, maar hielden de verrassing al die jaren geheim.

"Weten dat hij toen dacht aan een groots toekomstig moment in mijn leven, betekent alles voor mij", vertelt een emotionele Matt. "Zelfs nu hij er niet meer is, heeft hij er alles aan gedaan om mijn 21e verjaardag mee te vieren. Dit is wellicht het beste cadeau dat ik ooit heb gekregen."

Extra pintjes

Matt gooide zijn ontroerende verhaal op Twitter en dat ging intussen los viraal. Het Amerikaanse biermerk Budweiser reageerde zelfs met een zending gratis pintjes. "Je eerste is van je vader, je tweede is op onze kosten", reageerden ze met een knipoog.

Cheers, Matt!