Schermafbeelding 2018 04 10 Om 13 56 39
Entertainment
Festivals

Dit moet je gedaan hebben op United Festival!

10-04-2018 13:00
Geschreven door Geoffrey Roose
Comment

Hands up, het festivalseizoen staat voor de deur. TAGMAG zet het seizoen in op United Festival van 27 tot 29 april aan de Donkvijver, Oudenaarde.
Ben jij klaar om helemaal los te gaan met je beste vrienden, zalige muziek en frisse pintjes!? Bekijk hieronder dan zeker de dingen die je moet doen op United Festival:

Front rowen bij je favoriete artiest

Festivals zijn op zich al een feestje, geen twijfel mogelijk. Maar helemaal vooraan staan en het zweet van Lil Kleine kunnen ruiken. Dat is toch net iets specialer. Het zal niet makkelijk worden, maar ‘think like a ninja’ . Kruip, klim, sluip en voor je het weet sta jij front-row.

Moshpitten

De vertrouwde beats van Jebroer weerklinken door de speakers. Ze vullen je lichaam met adrenaline en geven je energie. Rondom jou, tientallen boykes and chicks met hetzelfde gevoel, gaan met die banaan!! Moshen zorgt ervoor dat je even alles kan vergeten en gewoon volledig los gaan op de muziek. Dit kan ongetwijfeld ook op Headhunterz, Coone, Bizzey, Yellow Claw,...

Verzamel bekers of flesjes, in ruil voor bonnetjes

Gratis bonnetjes? Hell yeah! Op festivals zijn mensen vaak te lui om hun vuilnis weg te gooien. Raap een aantal flessen en bekertjes op en krijg gratis bonnetjes! Verder help je de natuur ermee, so it's a win win situation here!

Word vrienden met je campingburen

Je buren op de camping zijn waarschijnlijk de coolste mensen die je op het festival zal ontmoeten. Dit betekent niet alleen nieuwe vrienden om samen te feesten op de pré-campingparty met DJ 5napback en DOPEBWOY maar ook mensen die hun voorraad willen delen wanneer jij al door je drank heen bent. 

Get Connected

Goed nieuws voor de social media fans onder ons. United Festival biedt je de mogelijkheid to get connected met het gratis wifinetwerk op het volledige festivalterrein!

Niets houdt je nog tegen om de artiesten te filmen voor Instagram, die selfie met je Snapchat-vrienden te delen of te WhatsApp'en met je vrienden. EAT, SLEEP, DRINK and REPEAT

Festivals zijn vermoeiend. Zorg er dus voor dat je zeker geen honger hebt en alle 10 foodtrucks met uiteenlopende specialiteiten hebt uitgetest. Blijf ook gehydrateerd. Verleg je grenzen en kies eens voor iets anders dan altijd een pintje. En als laatste, zorg dat je voldoende uitrust zodat je geen enkele artiest moet missen. 

 Wil jij samen met TAGMAG-Insiders Jamie-Lee Six en Jasper Publie deze bucketlist afwerken? Zorg dan dat je erbij bent en bestel snel je tickets hier!