Uber komt (eindelijk) naar Vlaanderen!

2020 Uber Taxi
News
News
04-11-2020 10:29
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

De bekende taxiservice Uber komt eindelijk naar Vlaanderen! Vanaf 9 november kan je in heel Vlaanderen gebruikmaken van de service en in één handige klik een goedkope rit bestellen. Uber zelf heeft al aangekondigd dat ze vooral gaan focussen op de grootsteden Antwerpen, Gent en Leuven. En om de release van de service in Vlaanderen te vieren, geven ze maar liefst 10.000 gratis ritten weg voor de zorg.

Via de Uber-app kan je gemakkelijk een rit bestellen voor groepen van maximaal vier personen. Ze zaten al eerder in onze hoofdstad, waar de service gesmaakt wordt. Logisch dus dat Vlaanderen ook zou volgen.

“Ik geloof dat we het vervoer in Antwerpen, Gent, en Leuven efficiënter en toegankelijker kunnen maken, de files kunnen verminderen en professionele chauffeurs nieuwe verdienmogelijkheden kunnen bieden. Consumenten vragen al jaren om betrouwbaar, comfortabel en toegankelijker vervoer in Vlaanderen. Vooral in deze moeilijke tijden zijn wij er om je veilig overal naartoe te brengen”, aldus Laurent Slits, Hoofd van Uber België.