Tweeling wil tegelijk zwanger zijn van gedeelde lover

Schermafbeelding 2020 07 30 Om 11 09 09
News
Bizarre
30-07-2020 11:10
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Maak kennis met Anna en Lucy Decinque, twee zusjes die niet van elkaar te onderscheiden zijn. Ze zijn precies hetzelfde. Ze hebben dezelfde plastische chirurgie gedaan, dragen altijd dezelfde kleding en eten dezelfde maaltijden. Alsof ze daardoor nog niet genoeg overeenkomsten hebben, willen ze nu ook tegelijkertijd zwanger worden van dezelfde man. Dat vertellen ze in het Britse programma ‘This Morning’.

Anna en Lucy werden een minuut na elkaar geboren. Sinds hun geboorte doen ze alles samen. Letterlijk alles. Zelfs een bezoekje aan de wc doen ze niet zonder elkaar. En ook hun liefdesleven ziet er exact hetzelfde uit. Hoewel ze in het verleden ooit aparte vriendjes hadden, hebben ze nu allebei een relatie met dezelfde Ben. “Hij accepteert ons zoals we zijn”, aldus de zusjes. “Er is geen jaloezie in het spel. Als hij Anna kust, kust hij mij direct daarna.”

De tweelingzusjes zijn er van overtuigd dat ze samen zullen sterven. En dat ze samen moeder worden. “We vriezen tegelijkertijd onze eitjes in. Het wordt een uitdaging, maar we willen nu eenmaal hetzelfde zijn. Dit is hoe we ons leven willen leiden.”