Tweede seizoen van Fall Guys gaat op 8 oktober van start

Fall Guys Season 2
Technology
Games
06-10-2020 19:31
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Mediatonic heeft bekendgemaakt wanneer seizoen 2 van hun populaire battle royal-game Fall Guys van start gaat. Op 8 oktober (aanstaande donderdag al) worden een verse lading levels en outfits aan de game toegevoegd die volledig in het teken staan van de middeleeuwen.

Spelers zullen zich in het nieuwe seizoen kunnen verkleden als bijvoorbeeld een ridder, een tovenaar of een draak en zich wagen aan een aantal gloednieuwe minigames waaronder eentje genaamd Knight Fever (zie video onderaan artikel voor een preview!) die zelfs de meest ervaren spelers tot het uiterste zal drijven.

Maar er is meer. Seizoen 2 brengt niet enkel nieuwe levels en outfits naar de game, maar krijgt ook een aantal nieuwe features en aanpassingen. Zo kunnen spelers in het nieuwe seizoen meer gouden kroontjes verdienen door te levelen. Momenteel kunnen spelers in seizoen 1 maximaal drie kronen vrijspelen wanneer ze voldoende 'fame points' (de benaming voor XP in Fall Guys) verzamelen. In seizoen 2 zullen spelers een heleboel meer kronen kunnen verdienen, maar liefst zes keer(!) zoveel om precies te zijn. Nieuwe features moeten het tevens mogelijk maken om de computer een random uiterlijk te laten kiezen voor je poppetje (in het geval je zelf geen inspiratie hebt) en je poppetje van een nickname te voorzien.

Fall Guys: Ultimate Knockout is nu beschikbaar op PlayStation 4 en pc(Steam).