Tweede seizoen 'Heirs of the Night' komt naar Streamz

2021 Heirs Of The Night
Entertainment
TV / streaming
28-01-2021 16:52
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Naast Netflix en Disney+ hebben we tegenwoordig nog een andere favoriete streamingsdienst: Streamz. Het platform vult het aanbod regelmatig aan met nieuwe films en series en ook in februari worden we weer verrast met een aantal fantastische titels. Eén daarvan is 'Heirs of the Night', waarvan het tweede seizoen zeer binnenkort verschijnt.

Een van de vele dingen die 'Heirs of the Night' leuk maakt, is de storyline. Het is geen roman à la 'Twilight', eerder een spannend verhaal over de enige vijf overgebleven vampierenclans in Europa die elkaar niet meer vertrouwen. Wanneer Dracula ontwaakt, worden de clans verplicht om samen te werken - zowel de oudere als de jongere generatie - met als belangrijkste spilfiguur de tiener Alisa von Vamalia.

Hoewel het verhaal in principe al genoeg reden zou moeten zijn om te willen kijken - want hallo, everyone loves vampierenseries - is er nog iets om enthousiast van te worden. De reeks heeft namelijk een Nederlands tintje. De regie ligt in handen van Diederik van Rooijen en Nederlandse acteurs Anna Drijver, Sallie Harmsen en Benja Bruijning spelen enkele belangrijke rollen.

Het tweede seizoen van 'Heirs of the Night' is vanaf 13 februari doorlopend beschikbaar op Streamz en Streamz+. Inclusief het vorige seizoen. Andere titels die je komende maand op Streamz en Streamz+ mag verwachten, zijn ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’, ‘La Garconne’, ‘Les Chroniques de Clichy-Montfermeil’, ‘The Equalizer’, ‘Bluff City Law’, ‘Taboo’, ‘Last Week Tonight with John Oliver’, ‘Jojo Rabbit’, ‘Underwater’, ‘A Hidden Life’, ‘The Hunt’, ‘The Silencing’ en ‘How to Build a Girl’.