Tweede seizoen 'Bridgerton' krijgt vier nieuwe gezichten

2021 Bridgerton
Entertainment
TV / streaming
06-04-2021 05:50
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Dat Regé-Jean Page niet terugkeert in het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ is natuurlijk verschrikkelijk nieuws. Maar zijn vertrek betekent ook dat er plaats gemaakt kan worden voor vier nieuwe gezichten. Variety meldt dat Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young de cast zullen vervoegen.

Charithra kruipt voor de serie in de huid van Edwina Sharma, een debutante die niet alleen goedaardig is, maar ook jong en naïef. Haar doel is duidelijk: ze wil een liefdesmatch vinden.

Shelley gaat Mary Sharma spelen, een vrouw die ooit in een schandaal terecht is gekomen door huwelijksproblemen. Als ze samen met haar dochter terugkeert naar Londen, wordt ze opnieuw onderworpen aan de controle van de machtige ton.

Calam is verantwoordelijk voor de rol van Theo Sharpe, een man die niet alleen keihard werkt, maar ook opkomt voor de rechten van anderen.

En dan is er nog Rupert, die de rol van Jack op zich neemt. Jack is het nieuwste lid van de ton en heeft een connectie met een van de meest opmerkelijke families.