2017 Kylie Jenner
Entertainment
Celebs

'Travis Scott dumpt zwangere Kylie Jenner'

13-10-2017 09:32
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is over en uit tussen Travis Scott en Kylie Jenner. Dat is althans als we verschillende mysterieuze bronnen mogen geloven.

Een insider zou aan InTouch Weekly hebben gemeld dat Travis zijn zwangere vriendin Kylie in de steek heeft gelaten. Reden? Het zou allemaal te snel gaan. De twee kregen in april een relatie en verwachten nu dus al hun eerste kindje. Way too fast, zo vindt Travis.

“Hij raakte in shock”, legt de bron uit. “Dingen gingen veel te snel voor hem.” Bovendien wil Travis naar verluidt helemaal geen deel uitmaken van de Kardashian-familie. “Hij is bang dat hij het volgende slachtoffer wordt van de Kardashian-vloek. Hij voelt de druk om deel uit te maken van ‘Keeping Up With The Kardashians’, maar het is gewoon niet zijn ding. Hij is totaal het tegenovergestelde van Tyga, die er alles voor deed om voor de camera te komen.”

Mocht het waar zijn, dan is het best lullig. Maar goed, dat weten we dus niet. Misschien moeten we het nieuws gewoon met een korreltje zout nemen. We hebben immers ook nog steeds geen bevestiging dat Kylie wel echt zwanger is…