2018 Zian
News
Viral

Tranen van geluk: gehandicapt jongetje (6) uit Nijlen dolblij met concertkaartje Dua Lipa

05-08-2018 11:28
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De 6-jarige Zian uit Nijlen huilde onlangs tranen van geluk toen hij hoorde dat hij mee mocht naar een optreden van zijn idool Dua Lipa. Beelden waarop de jongen het goede nieuws te horen krijgt, vliegen het internet over en kwamen zelfs terecht bij Dua Lipa!

In een filmpje is het moment te zien waarop Zian een groot cadeau krijgt. Hij mag mee naar een show van Dua Lipa op Pukkelpop. Zian is zo blij, dat hij zijn tranen niet kan onderdrukken.

“Zian is een echte superfan van Dua Lipa”, vertel zijn moeder Kim tegen Nieuwsblad. “Nadat ik vorig jaar een optreden van haar bijwoonde in de Lotto Arena, vroeg hij me waar ik naartoe was geweest. Sindsdien kijkt hij elke dag naar videoclips op YouTube en zingt hij de liedjes mee. Hij kent de teksten zelfs perfect vanbuiten.”

De familie deelde de beelden van het geluksmomentje op Twitter. Ze werden binnen no time massaal gedeeld en kwamen ook onder het oog van Dua Lipa terecht. De zangeres heeft een reactie geplaatst voor Zian: “Mijn hart!!! Dit maakt me zo gelukkig. Dankjewel dat je naar me toe komt. Pukkelpop wordt nu nóg specialer.”

Zian is tien weken te vroeg geboren en zit daarom in een rolstoel. Door de hersenschade heeft hij een motorische beperking.