Trailer uitgebracht voor allerlaatste aflevering van 'The 100'

The 100 S7 Poster
Entertainment
TV / streaming
25-09-2020 21:53
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Terwijl we in België nog even geduld moeten hebben tot dinsdag om naar de op één na laatste aflevering van The 100 te kunnen kijken, bereiden Amerikaanse fans zich intussen al voor op de grote finale. Omdat dit de allerlaatste aflevering is, heeft The CW een speciale trailer gelanceerd waarin een voorproefje word getoond van de epische finale.

De finales van The 100 zijn altijd erg sterke afleveringen geweest met een grote portie actie en een nog grotere portie emotie, en dat lijkt - gebaseerd op deze trailer - ook niet anders te zijn voor de grote finale van de reeks.

Afscheid nemen van The 100 zal ons en vele fans ongetwijfeld zwaar vallen, want we volgen de serie nu al 7 jaar en beschouwen de personages intussen toch een beetje als onze eigen familie, maar aan alles dat een begin heeft komt nu eenmaal ook een einde.

De finale van The 100 komt eraan en je kunt er maar beter op voorbereid zijn. De allerlaatste aflevering van The 100 wordt in Amerika op 30 september uitgezonden. Een weekje later, op 6 oktober, is de finale ook bij ons te bekijken via Netflix.

Check hieronder de allerlaatste trailer voor The 100.