Tony Hawk's Pro Skater 1+2 remaster aangekondigd

Tony Hawks Pro Skater 1 2
Technology
Games
12-05-2020 19:00
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Skateboarding zit opnieuw in de lift! Fans die al jaren uitkijken naar een nieuw deel in de Tony Hawk-serie zullen blij zijn om te horen dat later dit jaar Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 in een gloednieuw jasje worden heruitgebracht. De games worden samengevoegd tot één groot pakket en werden geremastered voor de huidige generatie consoles en computers door Vicarious Visions, de studio die ook Crash Bandicoot nieuw leven inblies.

De nieuwe versie bevat alle tricks, pro-skaters, levels en soundtracks van de originele spellen, maar krijgt ook tal van nieuwe toevoegingen waaronder gloednieuwe challenges, unieke Special Moves en online en splitscreenmultiplayer-modes. Als extraatje kunnen spelers via Create-A-Park ook zelf hun eigen skateparks creëren en online delen met vrienden.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One en pc en kan vanaf vandaag gepre-ordered worden. Fans die een pre-order plaatsen, zullen op een later moment toegang krijgen tot een gratis demo van de game.

(originele versie VS remaster)