Tomorrowland wil misschien 3 weekends in 2021

2020 Tomorrowland
Entertainment
Festivals
16-06-2020 21:23
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Hoewel het populaire Belgische festival, tevens één van de grootste festivals ter wereld, Tomorrowland dit jaar niet kan doorgaan omwille van het coronavirus, wil dat nog niet zeggen dat ze stil zitten. Integendeel, de organisatie is al volop bezig met de voorbereidingen van de volgende edities. En die zien ze groot. Zó groot zelfs dat ze in 2021 misschien wel drie weekends willen organiseren.

“Momenteel ligt onze focus 100% op ons eerste digitale festival. We kunnen, net zoals de overheden, op dit moment niet heel ver in de toekomst kijken. Een derde weekend Tomorrowland zou voor alle betrokkenen een oplossing kunnen zijn om het volledig verloren seizoen 2020 en alle gevolgen ervan gedeeltelijk goed te maken. Maar dat is in de huidige omstandigheden nog verre toekomst. Er is nog niets besproken, nog niets beslist. We wachten sowieso af hoe de situatie evolueert de komende maanden”, vertelde de organisatie aan Het Laatste Nieuws.

Het derde festivalweekend zou dus serieus helpen om de financiële schade van 2020 te beperken. Of het er ook echt nog zal komen, is dus nog even afwachten.