2018 Tml By Tomorrowland 6
Lifestyle
Fashion

Tomorrowland komt met speciale festivalcollectie

29-05-2018 17:54
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Over tien weken wordt het terrein van De Schorre in Boom voor de veertiende keer omgetoverd tot het magische Tomorrowland. Hoog tijd om vast na te gaan denken over een festivaloutfit dus. Heb je geen idee wat je aan moet doen? Wij helpen je een handje.

Tomorrowland komt met een speciale kledingcollectie genaamd ‘TML by Tomorrowland’, die al je dromen waarmaakt. De lijn bestaat uit een aantal hippe jassen, coole hoodies, trendy caps, zwierige jurken en kleurrijke tops en T-shirts.

De designers van de collectie hebben zich laten inspireren door onder andere ‘Wanderlust’. Natuur is een belangrijk element van Tomorrowland en deze visie zit dan ook verwerkt in de collectie. Verder zie je ook de iconische symbolen van het festival – het logo en Amare – terug in de kledingstukken.

De TML by Tomorrowland collectie is online te koop, maar je vindt ‘m ook terug in 80 winkels verspreid over vijf Europese landen. In juli volgt een tweede lancering. Dan wordt de lijn aangevuld met juwelen, accessoires en kinderkleding.