Tommy Hilfiger stelt unieke lentecollectie voor

Schermafbeelding 2021 02 20 Om 09 34 35
Lifestyle
Fashion
20-02-2021 09:36
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De sneeuw die een week geleden nog alle straten bedekte, heeft plaatsgemaakt voor een heerlijk zonnetje. Tommy Hilfiger had dan ook geen beter moment uit kunnen kiezen om de nieuwe lentecollectie aan te kondigen. Het merk heeft de ‘Music Takes Us Further’-campagne gelanceerd.

De campagne is tot leven gekomen door een samenwerking van verschillende talenten. Muzikanten werkten mee, maar ook dichters en activisten uit verschillende lagen van de bevolking. Elk van hen deelt een unieke kijk op het gebruik van muziek om sociale verandering te stimuleren. Tegelijkertijd inspireren ze fans om bij te dragen aan een toekomst die ‘niets verspilt en iedereen welkom heet’.

In de nieuwe collectie worden stedelijke en atletische invloeden met elkaar gecombineerd. Klassieke stijlen worden opgefleurd met frisse en moderne twists. Er is gebruikgemaakt van duurzame stoffen die niet alleen beter zijn voor het klimaat, maar ook nog eens goede kwaliteit leveren.

Check hieronder een klein voorproefje van de nieuwe lijn. De rest vind je via de webshop van Tommy Hilfiger of in de winkels van het merk.