Tommy Hilfiger en Lewis Hamilton komen opnieuw met toffe collectie

Download
Lifestyle
Fashion
15-09-2020 09:08
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Tommy Hilfiger en Lewis Hamilton vormen een gouden combi. Dat hebben ze in het verleden al een paar keer bewezen en gaan ze nu nog een keer doen. Het merk en de Formule 1-kampioen brengen voor de vijfde keer een gezamenlijke collectie uit.

De lijn belicht de voortdurende duurzaamheidsmissie van Tommy Hilfiger om mode te creëren waarbij niets verspild wordt. Hoe dat gedaan wordt? Door gerecycled denim, biologisch katoen en andere gerecyclede materialen te gebruiken in bijna 80 procent van de collectie.

Tommy Hilfiger en Lewis Hamilton komen met allerlei verschillende kledingstukken, waaronder ook genderneutrale items die grenzen op het gebied van geslacht, leeftijd, etniciteit en lichaamstype uitwissen.

“Onze vijfde samenwerking blijft opkomen voor de doelen die voor ons het belangrijkst zijn”, aldus Tommy Hilfiger. “Voor de herfst van 2020 wilden we de sterkste realisatie van de TommyXLewis-waarden creëren. We hebben nieuwe manieren gevonden om onze focus op duurzaamheid te belichamen, terwijl we trouw blijven aan het klassieke Amerikaanse DNA van ons merk. Het resultaat is fris, gedurfd en iets wat we heel graag willen delen met fans over de hele wereld.”

De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar.