Toch nog iets leuks: Bubble Games komen naar Vlaanderen!

Schermafbeelding 2021 02 13 Om 09 43 27
Lifestyle
Things to do
13-02-2021 09:45
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De kans is zeer aanwezig dat het inmiddels maanden is geleden dat je de deur uitging voor een leuke activiteit. Sinds het verdwijnen van alle evenementen is het namelijk niet meer zo vanzelfsprekend dat je deel kunt nemen aan een evenement. Maar daar is nu iets op verzonnen. Dit jaar worden er op meerdere locaties in Vlaanderen de Bubble Games georganiseerd.

De naam van het evenement verklapt het al een beetje, maar de Bubble Games zijn spellen die je in je eigen coronabubble speelt. Het zijn spellen zonder grenzen waarbij zestig teams het tegen elkaar opnemen op tien gigantische en indrukwekkende attracties. Het doel is simpel: daag telkens een andere tegenstander uit en behaal samen met je bubble zoveel mogelijk punten. Snelheid, behendigheid, kracht, evenwicht en inzicht zijn allemaal nodig om de spelen tot een goed einde te brengen.

De Bubble Games worden georganiseerd door Titan Events, Scoutsen De Glimlach en Sint-Paulus. Zij hebben een formule gevonden om het evenement coronaproof te kunnen presenteren. Mocht het om een of andere reden toch niet door kunnen gaan, dan krijgt iedereen het geld terug dat is betaald voor tickets.

De eerste tien Bubble Games zijn gepland en vinden plaats in Bevel (24 april), Aartwijke (8 mei), Wijnegem (3 juli) , Gruitrode (1 mei), Aarschot (10 juli), Heers (28 augustus), Kortrijk (17 juli), Sint-Niklaas (17 april), Sijsele (16 mei) en Gent (1 mei). Aanmelden kan hier!