Tinne Oltmans speelt hoofdrol in nieuwe telenovelle van VTM

Lisa S1 Algemeen 006
Entertainment
TV / streaming
12-01-2021 13:24
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Die vraag wordt binnenkort beantwoord met de nieuwe show ‘Lisa’, een moderne, romantische telenovella die vanaf 25 januari te zien is op VTM.

De serie gaat over het verlegen meisje Lisa, dat droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan. Ze kan zelfs niet eens het einde van een sollicitatiegesprek bereiken zonder dicht te klappen of weg te lopen. Zal ze haar verlegenheid overwinnen en haar dromen kunnen waarmaken?

De hoofdrollen worden gespeeld door Tinne Oltmans, Oscar Willems en Anouk Luyten. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Issam Dakka, Naomi Janssens, Lucas Van den Eynde, Hilde De Baerdemaeker, Hilde Heijnen, Bert Verbeke en Elke Van Mello.

De eerste (extra lange) aflevering van ‘Lisa’ wordt op maandag 25 januari om 20.40 uur uitgezonden. Vanaf dinsdag 26 januari neemt de show op weekdagen om 18.20 de fakkel over van de heruitzendingen van ‘Sara’, dat gemiddeld 584.000 VTM-kijkers in de ban houdt en op zondag 24 januari zijn ontknoping kent met een dubbele aflevering.