TikTokker ontrafelt bizar geheim over 'Gossip Girl'

2020 Gossip Girl
Entertainment
TV / streaming
07-04-2021 15:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Zes seizoenen met in het totaal 121 afleveringen, goed voor zeker tachtig uur kijkplezier. Dat is hoe lang je waarschijnlijk hebt gewacht tot je erachter kwam wie ‘Gossip Girl’ was. Maar volgens een TikTokker had je dat geheim al veel eerder kunnen ontdekken. Sterker nog: het werd in de allereerste aflevering al verklapt.

Je zal vast niet de enige zijn als je zes seizoenen lang gefrustreerd was omdat het maar niet duidelijk werd wie er achter de roddels van ‘Gossip Girl’ zat. Op het einde van de serie kwamen we er eindelijk achter. Niemand minder dan Dan Humphrey, beter bekend als Lonely Boy, bleek achter het mysterieuze personage te zitten. Heeft dat écht zo lang moeten duren? Nee dus.

Volgens TikTokker @yussijuicy2.0 kon je het in de eerste aflevering al weten. Hij laat een beeld zien waarin Serena terugkeert naar het thuisfront. Vervolgens hoor je de woorden: ‘And who am I? That’s one secret I’ll never tell’. En terwijl die zin gezegd wordt, komt Dan in beeld. Tja, één en één is in dit geval duidelijk twee toch?