TikTokker onthult: zo wordt de Egg McMuffin gemaakt

2019 Mcdonalds
Lifestyle
Food
01-04-2020 10:32
Geschreven door Karen Luiken
Comment

McDonald’s lijkt een geheim recept te hebben voor ieder gerecht dat op de menukaart staat. Een Big Mac thuis namaken? Gaat je niet lukken. Die overheerlijke saus? Geen beginnen aan. Zelfs voor de eieren lijkt magie gebruikt te worden. Een vermeende medewerker van de fastfoodketen helpt ons nu een handje en legt 'een geheime McDo-strategie' bloot.

Volgens de medewerker is het maken van de befaamde Egg McMuffin veel makkelijker dan iedereen denkt. De enige benodigdheden die je nodig hebt zijn eieren, een bakplaat en een magnetron. In een TikTok-video laat hij zien hoe het werkt: leg drie eieren (zonder schil) op een bakplaatje, gooi het geheel in de magnetron en haal het er vervolgens uit. Het resultaat zal je verbazen.

Of het klopt wat de beelden suggereren, weten we niet. Veel kijkers geloven niets van de video. “Dat is onmogelijk”, schrijft een TikTokker. Andere mensen beschuldigen de McDonald’s-medewerker van een knap staaltje bewerken. “We zagen een pauze na 58 seconden [op de magnetron]”, zegt iemand. En een derde persoon: “In welke ghetto vestiging werk jij? Andere eieren worden namelijk gewoon op de grill gebakken”.