TikTokker kan beroemde celebs imiteren en dat klinkt geweldig

2020 Kimberley Camacho
Entertainment
Tik Tok
19-05-2020 09:32
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Zingen zoals Billie Eilish dat doet. Dat wil iedereen. En als we de filmpjes van TikTokker Kimberley Camacho zien, lijkt het makkelijker dan ooit. Zij legt via drie simpele stappen uit hoe je grote zangeressen kan imiteren.

Kimberley deelt regelmatig filmpjes waarin ze professionele zangeressen zoals Billie Eilish, Ariana Grande, Lorde en Celine Dion nabootst. In elke video legt ze uit hoe ze haar stem in drie stappen laat klinken als die van hen. Ze vertelt hoe je de technieken moet toepassen en hoopt op deze manier haar volgers een gratis zanglesje te kunnen geven. “Ik probeer de stappen op een eenvoudige manier uit te leggen, gecombineerd met technische termen”, aldus Kimberley in een gesprek met BuzzFeed.

Volgens Kimberley is het een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen. Maar daarnaast is het ook belangrijk om te onthouden dat elke stem anders is. “De manier waarop ik mijn stem aanpas om als Celine Dion te klinken, kan anders zijn dan die van iemand wiens stem lager of hoger is dan die van mij.”