TikTok lifehack: zo kom je af van statisch haar

Schermafbeelding 2021 02 22 Om 14 17 41
Lifestyle
Beauty
22-02-2021 14:20
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Winterse dagen zijn leuk voor de afwisseling, maar een grote ramp voor je haar. De vochtige lucht zorgt ervoor dat je kapsel transformeert in een statische coupe die zo gevoelig is, dat een keer borstelen al funest kan zijn. Herkenbaar? Een TikTokker heeft een trucje bedacht waarmee je struggles binnen no time tot de verleden tijd behoren.

Het lijkt wel alsof alle bestaande producten die je in drogisterijen vindt, niet helpen tegen statisch haar. Crèmespoeling werkt niet, maskertjes doen niks en ook aan haarlak heb je in dit geval helemaal niets. De oplossing moet gezocht worden in een compleet andere categorie. Laat de badkamerkastjes tijdens je zoektocht voor wat ze zijn en verplaats je naar het washok. Grote kans dat daar een product ligt dat jou van je problemen af gaat helpen.

Volgens een TikTokker die zichzelf snconroy noemt, zijn droogtrommeldoekjes het ultieme geheim om je statische haar te veranderen in een mooie, glanzende coupe. Het werkt simpel: je houdt je haar vast in een staart, duikt voorover, wrijft een droogtrommeldoekje over je lange lokken, et voilà: je haar is nog nooit zo glad geweest.