Tienerster JoJo Siwa komt uit de kast

Jo Jo Siwa Image
Entertainment
Celebs
23-01-2021 00:38
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Tienersensatie Joelle Joanie Siwa, best gekend onder haar artiestennaam JoJo Siwa, is uit de kast gekomen. De 17-jarige Amerikaanse Dance Moms-ster en YouTube-persoonlijkheid kondigde vrijdag haar coming out aan op Twitter nadat ze afgelopen woensdag de geruchten over haar sexualiteit deed aanwakkeren na het plaatsen van een filmpje op TikTok. In het filmpje was te zien hoe de jonge ster lipzingt op Lady Gaga's iconische liedje Born This Way.

Op vrijdag plaatste JoJo een foto op Twitter om de geruchten te bevestigen. Op het kiekje draagt ze een t-shirt met de woorden "Best. Gay. Cousin. Ever" op gedrukt. Een geschenkje die ze, zo zegt ze zelf, kreeg van haar neef. "Thanks for the shirt, cousin".

Welkom in de LGBTQ+ community, JoJo!

JoJo Siwa maakte haar tv-debuut op 11-jarige leeftijd in het programma 'Dance Moms' en is daarnaast ook actief op YouTube waar ze intussen wordt gevolgd door meer dan 12 miljoen mensen. In 2017 sloot ze een deal met de kinderzender Nickelodeon waardoor ze regelmatig te zien is in verschillende producties van de zender. Ook bracht ze al haar eigen liedjes en merchandise uit.