Tienercollectie van Rituals uitgebreid met nieuwe producten

2019 Rituals
Lifestyle
Beauty
06-08-2019 15:38
Geschreven door Karen Luiken
Comment

The Ritual of Holi, de collectie bad- en beautyproducten speciaal voor tieners, wordt uitgebreid. De lijn krijgt maar liefst drie nieuwe funky producten!

Vanaf augustus kun je in de winkels van Rituals en online de Playable Shower Foam, Incredi-lash Mascara en Small Gifset vinden. De producten maken stuk voor stuk een feestje van je dagelijkse routine.

De Playable Shower Foam creëert wolken van doucheschuim om mee te spelen. Zodra je het spul aanbrengt op je huid, groeit het schuim. Je kunt het een vorm geven, erin knijpen of ermee gooien. De foam reinigt de huid en maakt het zijdezacht. Maar dat is nog niet alles, want dankzij de geur van kalmerende flamingobloem en sprankelende roze grapefruit ga je er ook nog eens heel lekker van ruiken!

De Incredi-lash Mascara zal ervoor zorgen dat je ogen nog meer gaan stralen. Het product geeft je wimpers langdurig volume en is bovendien parfumvrij, waardoor het geschikt is voor iedereen.

En tot slot is er nog de Small Gifset, het ultieme cadeau om een vriendin mee te verrassen. Het pakket bestaat uit de Playable Shower Foam (50 ml) en de Crackling Body Mousse (50 ml). Leuk om te geven, maar ook erg leuk om te krijgen!