2018 Brug Duwen
News
Bizarre

Tiener wordt van brug geduwd door vriendin en raakt gewond

10-08-2018 09:34
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een meisje genaamd Jordan is gewond geraakt omdat ze van een brug is gesprongen. Of nou ja, gesprongen… Eigenlijk is ze gewoon geduwd door een vriendin.

De 16-jarige Jordan en haar vriendin stonden bovenop een achttien meter hoge brug bij de Moultan Falls, een waterval in Yakolt (Washington). De bedoeling was dat ze zouden springen, maar Jordan haakte op het laatste moment af omdat ze niet meer durfde.

Jordan zei tot twee keer toe dat ze het niet wilde doen, maar toen kreeg ze onverwachts een duw van haar vriendin. Ze belandde met een keiharde klap op het water. Ze liep vijf gebroken ribben, een klaplong en flink wat schaafwonden op.

“Het meisje dat die duw heeft gegeven, zou zichzelf aan moeten geven bij de politie”, zegt de moeder van het slachtoffer volgens AD. “Beseft ze wel wat ze gedaan heeft?”

De zussen van Jordan hebben ook gereageerd op het verhaal. Eén van hen ging verhaal halen bij het meisje. “Ze zei dat ze spijt had. Als ze vooraf had geweten wat de gevolgen waren, zou ze dit nooit gedaan hebben. Maar excuses zijn niet genoeg. Ze moet straf krijgen, anders zal ze haar lesje nooit leren.”