Tiener liegt over quarantaine zodat hij FIFA 21 kan spelen

Gamen
News
Coronavirus
16-10-2020 09:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als FIFA 21 uitkomt, staat er natuurlijk maar één ding op je planning: gamen. Beetje jammer dat school of werk in zo’n geval in de weg zit. Maar daar geeft de 19-jarige Reinout niets om. De uit Nederland afkomstige tiener deed alsof hij in quarantaine moest zodat hij dagenlang ongegeneerd kon gamen. Dat meldt EditieNL.

Reinhout was een week geleden een dagje uit met vrienden. Niet veel later maakte hij zijn ouders wijs dat hij in quarantaine moest. Hij had namelijk een bericht gekregen waarin stond dat een aantal van zijn vrienden positief was getest op corona. En laat hij nou net met hen op pad zijn geweest.

Geheel tegen de verwachtingen van zijn ouders in ging Reinhout in quarantaine. Vreemd, want normaal gesproken was hij nooit zo strikt met regeltjes. Het doen van een coronatest vond hij dan ook niet nodig. Zijn ouders dachten daar echter anders over en stuurden hem naar een teststraat. “Maar gek genoeg liet de uitslag lang op zich wachten”, vertelt broer Stijn in een gesprek met EditieNL.

Toen Reinhout na een paar dagen nog steeds geen uitslag had, ging er bij Stijn een lampje branden. “Onze kamers grenzen aan elkaar, waardoor ik kon horen dat hij veel aan het gamen was. Soms de hele nacht lang. Ineens dacht ik: hé, is FIFA 21 niet toevallig vrijdag uitgekomen? En ja hoor, dat bleek de reden te zijn.”