Tiener laat enorme tatoeage zetten, maar dat gaat compleet mis

Schermafbeelding 2020 09 07 Om 09 18 59
News
Bizarre
07-09-2020 09:21
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Mocht je ooit van plan zijn een tatoeage te laten zetten, vergeet dan niet het ontwerp driedubbel te checken voor het permanent op je lichaam wordt vereeuwigd. De 18-jarige Dylan Harraway deed dat niet en moet nu op de blaren zitten. Hij heeft de woorden ‘Dream Chaser’ op zijn arm staan. In spiegelbeeld…

Vreemd genoeg had noch de tatoeëerder noch Dylan door dat de woorden achterstevoren op zijn armen waren gezet. Daar kwam hij pas achter nadat de zwarte inkt in zijn huid was gebrand. “Ik dacht dat de tatoeage er geweldig uitzag toen ik hem voor het eerst zag”, zegt hij volgens Metro UK. “Ik merkte de fout niet totdat mijn vriend me vertelde dat het in spiegelbeeld stond. Ik was ontzettend boos.”

Dylan plaatste een filmpje van het eindresultaat op social media en gaat nu viral. De reacties die hij krijgt zijn zeer uiteenlopend. “De één zegt dat het er goed uitziet en dat ik het moet omarmen, de ander vindt het verschrikkelijk en vraagt zich af of dit 200 dollar had moeten kosten.”

Of het foutje Dylan ervan weerhoudt in de toekomst meer tattoos te nemen? Absoluut niet. “Ik ben niet getraumatiseerd en kijk ernaar uit om mijn sleeve af te maken.”