Tiener eet 15 jaar lang alleen maar kipnuggets en friet

2020 Kipnuggets
News
Bizarre
12-11-2020 12:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een Engelse tiener heeft vijftien jaar lang alleen maar kipnuggets en friet gegeten. De 19-jarige Rebecca Giddins leeft al van die maaltijd sinds ze vier jaar oud is. Je kunt het je waarschijnlijk niet voorstellen, maar in al die tijd heeft ze zo’n 87.000 nuggets in haar mik gegooid.

“Zolang ik me kan herinneren, heb ik niets anders gegeten”, vertelt Rebecca volgens The Sun. Toen het meisje een peuter was, leefde ze van Milky Ways, yoghurt en cake. Daarna raakte ze verslaafd aan kipnuggets. Maar nu, vijftien jaar later, heeft ze voor het eerst fruit, groenten, worst en zelfs kaas gegeten. Allemaal dankzij een hypnotiseur.

“Ik was eerst sceptisch over hypnose, maar tot nu toe lijkt het geholpen te hebben”, vervolgt ze. “Het kokhalzen is volledig gestopt, wat één van de belangrijkste redenen was waarom ik überhaupt geen ander voedsel kon eten.”

De verslaving heeft het leven van Rebecca compleet beïnvloed. Veel mensen begrijpen niet waarom ze geen normaal voedsel kon eten. Uit eten met vriendinnen ging ze niet. “Ik kon ander eten niet oppakken en het in mijn mond stoppen zonder te kokhalzen. Dus bleef ik haken aan de kipnuggets en friet. Mijn ouders probeerden andere dingen, maar ik weigerde te eten.”