Tiende seizoen ‘The Walking Dead’ verlengd met nieuwe afleveringen

2019 The Walking Dead
Entertainment
TV / streaming
20-11-2020 11:08
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van ‘The Walking Dead’. Het tiende seizoen van de serie wordt verlengd met zes nieuwe afleveringen, waarvan de eerste op maandag 1 maart in première gaat op FOX. Let op: dit artikel bevat spoilers.

Naast nieuwe afleveringen is er ook ruimte voor nieuwe gastacteurs. Onder meer Robert Patrick (Terminator), Hilarie Burton Morgan (One Tree Hill) en Okea Eme-Akwari (Groenland) maken hun opwachting in de show.

In de laatste afleveringen van ‘The Walking Dead’ waren we getuige van de val van Alpha en het einde van de Whisperers War. Het koninkrijk was gevallen, Hilltop was vrijwel verwoest en Alexandrië werd verlaten om zich voor te bereiden op de laatste strijd. De overlevenden zaten in de val en werden van elkaar gescheiden. Maar toen ze met de dood werden geconfronteerd, kwamen ze samen om te vechten, waarbij ze Beta vermoordden en de dreiging van de horde uitschakelden.

In deze zes nieuwe afleveringen zien we onze overlevenden die zichzelf proberen te herpakken in de nasleep van de vernietiging die de Whisperers achterlieten. De jaren van strijd laten echter hun stempel achter: trauma's uit het verleden komen naar boven en ieders kwetsbaarheid wordt blootgelegd. Terwijl ze de staat van de mensheid en die van hun collectieve gemeenschap in twijfel trekken, is het de vraag of ze de innerlijke kracht vinden om vol te houden en hun vriendschappen en de groep intact te houden.