5 redenen waarom je The Village niet mag missen!

2019 Thesurffestival4
Entertainment
Festivals
25-03-2019 11:55
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

Wil je het einde van de vakantie op een toffe manier afsluiten? Ga dan naar The Village van Route du Soleil! Van 7-14 september kan je chillen, surfen en feesten in een fantastische baai aan de Spaans-Atlantische kust. Bovendien gaat TAGMAG ook mee! Nog niet overtuigd? Lees dan verder.

Een zalige locatie!

Enkele jaren lag de locatie van The Village aan de Middellandse zee. Deze zomer verhuist de locatie naar de Atlantische oceaan! Dat betekent: meer waves = meer surf spots. Bovendien ligt het terrein op een heuvel die uitkijkt op de Atlantische oceaan en het Cordillera gebergte. Wat wil je nog meer?

Lekker eten in Food Disctrict

Is 7 dagen Aïki Noodles eten niets voor jou? Dan heb je geluk. Er is een Food District! Tegen een vrij betaalbare prijs kan je daar elk moment van de dag eten! Uiteraard is er ook gezond en gevarieerd eten. Voor diegenen die liever zelf koken is er een supermarkt aanwezig.

Surfen en andere toffe activiteiten!

Je tent uitstappen en meteen gaan surfen? Dat kan op The Village. De locatie ligt aan één van de beste surf spots van de Atlantische oceaan! Daarnaast zijn er ook Nederlandstalige surfcoaches mee die je les kunnen geven.

Bovendien kan je ook kajakken, zeilen, raften, beachvolleyballen en yogasessies volgen. Je zal je zeker dus niet vervelen op het festival!

Feesten op unieke plaatsen

Op het festival kan je feesten op een oude kiwiplantage of een verborgen plek in het bos! Er zullen live artiesten en DJ's aanwezig die voor de sfeer zorgen. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt!

100% Belgisch!

Feesten met alleen maar Belgen? Dat is plezier gegarandeerd! Je kan samen meeschreeuwen met Nederlandstalige nummers en lachen met de verschillende accenten. Zalig toch?

Hebben we je kunnen overtuigen? Ja? Super! Meer informatie vind je hier.