‘The Princess Switch’ krijgt officieel een derde film

The Princess Switch Switched Again 2 1602101414
Entertainment
Movies
22-11-2020 14:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De tweede 'Princess Switch'-film staat pas net op Netflix, maar we hebben nú al nieuws over een derde film. Want inderdaad: die gaat er komen. Dat heeft hoofdrolspeelster Vanessa Hudgens duidelijk gemaakt in een gesprek met Entertainment Tonight.

De actrice geeft twijfelend toe dat er een derde film op de planning staat, maar er is volgens haar nog niet gefilmd. Wel heeft Netflix inmiddels aan Variety verklapt dat de productie binnenkort van start gaat in Schotland én dat de film in 2021 wordt verwacht.

De eerste film in de reeks verscheen in 2018 en gaat over de dubbelgangers Stacy en Margaret, allebei gespeeld door Vanessa Hudgens. Als de twee dames elkaar door een toevallige ontmoeting tegen het lijf lopen, besluiten ze van leven te wisselen.

In de tweede film krijgen Stacy en Margaret er in Lady Fiona nog een look-a-like bij. Zal er in de derde film dan nóg een extra personage verschijnen dat door Vanessa gespeeld wordt? "Nee, gelukkig niet", zegt ze. "Die roddel wil ik meteen uit de wereld helpen. Daar moet niemand op hopen."