The Graduates krijgt een wintereditie en jij kan daarbij zijn!

Avoriaz (Frankrijk)

2019 The Graduates Winter
Lifestyle
Travel
05-10-2019 09:59
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Pak je ski’s, snowboard of slee uit de kast. Shop nieuwe winterkleren. Koop een skibril en trommel al je vrienden op. The Graduates krijgt een wintereditie en geloof ons: die wil jij niet missen!

The Graduates verplaatst zich van 3 tot en met 11 april (Paasvakantie) naar de sneeuw. Misschien wel naar het mooiste skigebied ter wereld: Avoriaz in Les Portes du Soleil. Een week lang kun je daar genieten van meer dan 600 kilometer aan pistes, heel veel optredens en allerlei randactiviteiten. En dat natuurlijk allemaal met een waanzinnige sfeer.

Wat kun je doen?
Je zal er kunnen snowboarden/skiën, maar er staan ook heel veel andere leuke dingen op de planning. Er worden après-ski feesten georganiseerd in een iglo dorp, de beste skiërs en snowboarders van Europa geven shows weg, er is een subtropisch zwembad, een waterslide, een fakkelafdaling en een big airbag. Om het tripje helemaal compleet te maken, zal je ook Folie Douce - de beroemdste après ski-bar ter wereld, bezoeken.

Artiesten
Jij en je vrienden zijn natuurlijk niet alleen in Avoriaz. Jullie zullen vergezeld worden door heel wat bekende Belgische artiesten. 5NAPBACK, Louis XIV, Lester Williams, Lennert Wolfs, Maddis, Arthur Lewis, Michael Amani en WLC. Gewoon wat namen die je tegen kunt komen bij setjes tijdens de après-ski of in de feestzalen in het centrum van Avoriaz. En TAGMAG? Wij gaan natuurlijk ook weer mee!

Alle informatie over The Graduates check je op deze website. Daar vind je overigens ook meteen meer ins en outs over de beschikbaar accomodaties.

wanneer?

START

03-04-2020
20:00

einde

11-04-2020
09:00

praktisch

Locatie: Avoriaz (Frankrijk)

Voor iedereen tussen 16 en 18 jaar

prijs

Comfort
410 euro

Premium
458 euro

Luxe
568 euro