The Graduates: Early Bird tickets

Lloret de Mar

The Graduates 2
Lifestyle
Travel
06-03-2020 16:45
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

Studeer jij in juni af van het middelbaar, en heb je deze zomer nog niks op de planning staan? Ga dan met The Graduates mee naar Lloret De Mar en beleef er de vakantie van je dromen. Geniet een week lang van de zon, de zee, het strand en heel veel zotte feestjes, samen met 1000 andere graduates!

Bij The Graduates mag je bovendien een hele week lang kiezen wat je doet. Zin om te paintballen? Of wil je je liever amuseren in het grootste waterpretpark van Spanje? Of speel je liever Bumperball op het voetbalveld? The Graduates geeft je de vrijheid om alleen maar dingen te doen waar je zelf zin in hebt!

Early Bird

Elke avond gaat The Graduates feesten in een discotheek, samen met speciale gasten en artiesten. En die combinatie zorgt voor enkele knallende optredens! Onder andere Snelle, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, DJ 5NAPBACK, Arthur Lewis, Michael Amani en C-man zorgen voor de beste feestjes. En TAGMAG? Wij gaan natuurlijk ook weer mee!

Er zijn bovendien nog Early Bird tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang om je tickets te reserveren! Schrijf je hier in en beleef de afstudeerreis van je dromen! Als je TAGMAG vermeldt bij je inschrijving, krijg je zelfs enkele leuke extra's!

wanneer?

START

05-09-2020
00:00

einde

11-09-2020
00:00

praktisch

prijs

EARLY BIRD: Het Graduates appartement
€390,-

EARLY BIRD: Het Graduates hotel
€450,-

alle info