The Graduates

Lloret de Mar

2019 The Graduates 6
Lifestyle
Travel
03-01-2019 15:42
Geschreven door Carole Vink
Comment

The Graduates neemt je deze zomer een week lang mee naar dé afstudeerplek: Lloret de Mar! Een week zon, zee en strand met heerlijke cocktails en de zotste feestjes. Dit is de perfecte combinatie om te vieren dat je (bijna) bent afgestudeerd!

Lloret de Mar

Lloret de Mar is een stad in Spanje die bekend staat voor één van dé uitgaanssteden in Europa. Overdag kan je heerlijk genieten van de warme zon, de helderblauwe zee en frisse, kleurrijke cocktails. 's Avond kan het feest dan weer beginnen in de vele bars waar er elke dag wel iets te doen is.

The Graduates neemt elke avond een andere discotheek over waar het feest los kan barsten!

Je verblijf

The Strip is de hoofdstad van Lloret de Mar en dus dé place to be. Hier zijn een aantal appartementsgebouwen ingehuurd door The Graduates zodat je in alle comfort kan genieten van je verblijf in dit prachtige land. De gebouwen zijn vlakbij het centrum gelegen waar op elke hoek wel een discotheek te vinden is. Ook is het strand op wandelafstand.

De studio's en appartementen zijn geschikt voor 3, 4, 5 en 6 personen. Wie met een grotere groep vrienden komt kan dit ook laten weten, dan wordt ervoor gezorgd dat de verschillende appartementen naast elkaar of vlakbij gelegen zijn. Elk appartementje beschikt over een living, keuken en badkamer.

Special highlights

Lloret de Mar bruist van feestjes en activiteiten die lokaal te doen zijn. De keuze ligt natuurlijk bij jullie wat er elke dag op de planning zal staan, maar deze extra's zullen jullie ervaring nog meer onvergetelijk maken!

 • Special guests: Tijdens de week neemt The Graduates een aantal special guests & artists mee.
 • Boat Party: Zin op eens een spetterend feest op zee te houden? Met dit all-in boat feestje kan je NU je kans grijpen!
 • Beach Party: Een privéstrand zal worden afgehuurd waar een echte beach party zal doorgaan. Goede muziek in combinatie met activiteiten zoals de 'banana boat', 'flying fish' en anderen is de perfecte namiddag op het strand.
 • Trip naar Barcelona: Zin om wat cultuur op te zoeken? Ga mee op trip naar één van de bekendste steden van Zuid-Europa.
 • Paintball: Heb je even genoeg van al die rust en wil je wat meer actie tijdens de week? Ga dan mee paintballen en schakel je tegenstanders zo snel mogelijk uit!
 • Trip Waterworld: Ben jij een echt waterrat? The Graduates neemt je mee naar het grootste waterpretpark van Spanje! Reuze glijbanen, waterkolken, golven en wildwaterbanen... alles vind je in dit waterparadijs terug.
 • TAGMAG Insiders: En ja hoor, ook tijdens deze trip nemen we opnieuw onze TAGMAG Insiders mee. Wie dat zijn kom je heel binnenkort te weten. Eén tip: JLS ;)

Praktisch

 • Laatste week van augustus: studenten van het 5de en 6de middelbaar
 • Eerste week van september: afgestudeerden van het 6de middelbaar
 • Vertrek met de bus uit Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven rond 21u op zaterdagavond 24 of 31 augustus
 • Kostprijs: vanaf 390 euro (alle info vind je hier)
 • The Graduates wordt georganiseerd door Route du Soleil in samenwerking met TAGMAG en is deel van de reisorganisatie Travelbase.

wanneer?

START

24-08-2019
13:00

einde

08-09-2019
10:00

praktisch

Lloret de Mar