The Game Awards
Technology
Games

Geoff Keighley teaset: "Recordaantal nieuwe game-aankondigingen tijdens The Game Awards 2018"

10-11-2018 00:50
Geschreven door Nico De Greef
Comment

In minder dan een maandje vindt de jaarlijkse prijsuitreiking 'The Game Awards' opnieuw plaats in het Microsoft Theater in Los Angeles en dit jaar belooft het langverwachte evenement één van de grootste edities OOIT te worden op gebied van gloednieuwe game-aankondigingen, dat laat Geoff Keighley, gastheer en oprichter van het evenement, weten op Twitter.

"Op 6 december wordt The Game Awards live gestreamd op een recordaantal wereldwijde videoplatformen. Het wordt een zéér opwindende nacht vol verrassingen en feestelijkheden, met onze grootste line-up ooit op gebied van nieuwe game-aankondigingen."

Geoff Keighley weet hoe hij een publiek warm moet maken. De gastheer verklapt verder dat een aantal van de grootste game-developers tijdens het event ook updates zullen geven over hun toekomstplannen. Volgens Keighley waren er dit jaar veel developers in de run die knokten om een plekje in de show (waarin we game-trailer na game-trailer achter elkaar te zien krijgen). Dat beloofd...

The Game Awards 2018 vindt plaats op 6 december (bij ons op 7 december tussen 02:30 en 04:30 's nachts) en kan live gevolgd worden op o.a. Youtube, Facebook, Twitter en Twitch. Tijdens het evenement wordt tevens bekend gemaakt welke game (van het afgelopen jaar) de titel 'Game of The Year' mag dragen.