The Balaton Trip

Hongarije

Balaton Paralax 1
Lifestyle
Travel
13-12-2018 18:04
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

The Balaton Trip is een zevendaagse trip naar het beroemdste festival van Oost-Europa waarbij je een week lang op een deluxe camping verblijft met uitsluitend landgenoten en de beste artiesten ter wereld kunt aanschouwen.

Balaton Sound

Balaton Sound is sinds enkele jaren één van de meest spectaculaire festivals ter wereld en er trekken dan ook terecht al lang duizenden landgenoten van ons heen. Er verrijzen hier telkens opnieuw verschillende prachtige podia vlakbij het warme meer.

Je verblijf

Je verblijft op de allerbeste campsite van het Balaton festival (Camping Mirabella). Heel veel plaats, vlak aan het Balatonmeer en slechts op een paar minuutjes wandelen van het festival.

Bovendien toveren we onze campsite om tot een Belgische oase waarbij je omringd zult zijn door enkel landgenoten. Wij zorgen ten slotte voor onze eigen activiteiten op het meer en voor enkele straffe stunts tijdens de dag!

Op de campsite hebben we ook ons eigen podium en eigen bar waar je steeds terecht kunt om de avond op een goeie manier in te zetten. Het festival gaat dus ook door op de camping zelf.

The Balaton Trip highlights

Je zit een hele week op het Balaton Sound festival en bent uiteraard vrij om te doen en laten wat je wilt. Naast het vervoer, de camping en je toegangsticket verzorgen wij ook nog heel wat extraatjes die je kunt meemaken:

  • Boat party: Tijdens de week zul je op het Balatonmeer zelf een Boat Party kunnen meemaken met all-in drinks!
  • Trip naar Budapest: Je kunt er tijdens de week ook even voor kiezen om overdag één van de mooiste steden van Oost-Europa te bezoeken. Onze bus brengt je op een uurtje naar deze stad en brengt je 's avonds terug zodat je nog net op tijd bent om de beste optredens mee te pikken.
  • TAGMAG Insiders: En ja hoor, ook tijdens deze trip nemen we opnieuw onze TAGMAG Insiders mee. Wie dat zijn kom je heel binnenkort te weten. Eén tip: JLS ;)

Praktisch

  • Van 1 tot 8 juli 2019.
  • Mogelijk om met bus, vliegtuig of eigen vervoer te gaan.
  • Kostprijs: vanaf 285 euro (alle info vind je hier).
  • The Balaton Trip wordt georganiseerd door Route du Soleil in samenwerking met Festival Explorers en TAGMAG.

wanneer?

START

01-07-2019
12:00

einde

08-07-2019
12:00

praktisch

prijs

Festivalticket en camping:
285 euro (early bird)

Bus heen en terug:
129 euro

Party boat:
39 euro

Trip naar Budapest:
29 euro