Temptations Simone is duidelijk over 'nep-relatie'

2020 Zach Simone Temptation Island
Entertainment
TV / streaming
24-04-2020 08:21
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Er gaan flink wat geruchten rond over het nieuwe Temptation-koppel Simone en Zach. Zo vragen veel fans zich niet alleen af of Zach op mannen valt, maar ook of zijn relatie met Simone nep is. In een nieuwe aflevering van ‘Temptation Gossip’ geeft Simone voor eens en voor altijd duidelijkheid.

Waar Temptation-volgers de roddels vandaan halen, weet Simone niet. Maar één ding is voor haar crystal clear: Zach valt niet op mannen. “Ik denk dat hij gewoon een heel apart verleden heeft gehad op Mallorca. Veel gedronken, veel gekke dingen gedaan, waardoor het nu lijkt alsof hij in een bh staat en op mannen valt en twerkt. Ik merk aan Zach dat hij het vervelend vindt. Bepaalde dingen lopen op het internet wel erg uit de hand.”

En dan de tweede roddel: Zach en Simone waren geen koppel tijdens ‘Temptation Island’. “Ik weet echt niet waar ze die onzin vandaan hebben gehaald”, is de reactie van Simone. “Toen we meededen aan Temptation zaten we al zeker een jaar in een relatie. We waren zelfs in Dubai, dus het is een beetje apart.”