Temptations Lisa doet boekje open over mentale gezondheid

Schermafbeelding 2021 06 01 Om 12 54 46
Entertainment
Celebs
01-06-2021 15:15
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het is even niet zo goed gegaan met Lisa uit een eerder seizoen van ‘Temptation Island’. De brunette die een paar jaar geleden samen met haar toenmalige vriend Merijn deelnam aan het programma, geeft in een openhartig bericht op social media toe niet lekker in haar vel te hebben gezeten.

Lisa had al anderhalve maand niks op haar Instagram gedeeld. En dat is veel, voor haar doen. “Ik heb lang niet meer van mij laten weten”, schrijft ze. “Ondertussen ben ik tien kilo aangekomen, niet meer op een streng dieet, gelukkiger, heb ik geleerd om van mijzelf te houden en ben ik mentaal sterker dan ooit.”

De Temptation-babe laat weten dat ze onzeker werd van het perfecte wereldje dat Instagram weergeeft. “Ik heb besloten dat ik daar niet meer aan mee ga doen. In de afgelopen maanden ben ik in therapie gegaan voor mijn mentale gezondheid, trauma’s van vroeger en om negatieve gedachtes om te zetten naar positieve. Ik heb besloten vanaf nu al deze lessen te delen op mijn Instagram. Hoe ik in bepaalde situaties heb gehandeld, wat ik heb geleerd en wat mij motiveert.”

Lisa belooft haar Instagram-pagina helemaal om te gooien. Het wordt een platform voor positiviteit, mentale issues, motivatie en tips. Ze geeft er vast eentje mee: “Doe wat voor jou goed voelt en wat jij wilt in je leven, niemand anders gaat het voor je doen.”